Namn: Lösen:

Tobias Ljunggren
Medlem nr #10287
50år från Sverige Västra Götalands län

Befinner mig i: Sverige

Senast inloggad 2020-11-18 10:50
Maila


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Dykutbildningar
PADI 

Loggboken
ANTAL LOGGADE DYK: 0
0 timmar 0 min total bottentid
Medeltid: 0 Minuter.
Medeldjup: 0 Meter.
Lever för mina intressen där alpin skidåkning är den absolut största. Står på skidor mellan 50 och 120 dagar per år, till största delen i Norge.

Dykning ger mig avkoppling, spänning och väcker nyfikenhet. Ett dyk måste inte vara fyllt av liv, växter eller skrot för att det skall vara bra utan ofta räcker det att bara komma ner i stillheten. Att hänga utanför en vägg och uppleva viktlösheten, tystnaden och lugnet är mer än tillräckligt för att ett dyk skall vara lyckat.

Förutom skidåkning och dykning så går mycket av tiden åt till cykling, mountainbike, både som tävlingsidrott och ren okynnescykling.

Var aktiv som vattenskidåkare och instruktör, tyvärr har tiden inte riktigt funnits för egen åkning de sista åren. Har dock svårt att slita mig; mina uppgifter i klubben består idag av att sitta bakom ratten i båten, dela ut poäng på KM, koka kaffe och ljuga så mycket jag orkar.

I övrigt är det blandade friluftsaktiviteter som lockar, allt från stegjärn och glaciärer till kajaker och hav.

Musiksmaken går från Infected Mushroom till AC/DC via Depeche, U2, Uno Svenningsson, Chris Rea, Magnum...

Bor en liten bit väster om metropolen Lilla Edet, precis norr om svartedalens naturreservat. Skog och vatten runt husknuten, kan det bli bättre?!?