Namn: Lösen:

Annika Gustavsson
Medlem nr #11819
41år från Sverige Gotlands län

Befinner mig i: Sverige (Gotland)

Senast inloggad 2012-09-22 14:28
Maila


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Loggboken
ANTAL LOGGADE DYK: 0
0 timmar 0 min total bottentid
Medeltid: 0 Minuter.
Medeldjup: 0 Meter.
Senaste foton:
Världens mest erfarne OW dykare ;)

Började dyka år 2001 då jag tyckte det var trist att bara ligga på dykbåten och vänta medan min sambo Anders Nyberg var nere under vattnet.
Har inte haft dykning som min främsta hobby, men nu de senaste åren från 2004 har intresset växt allt starkare.
Gjorde mitt 100:de dyk i april 2008 och ska nog fira det genom att gå vidare från OpenWather ;)

Gillar att resa och kombinera det med dykning. Dykningen tar en till andra platser som man aldrig skulle ha besökt om det inte var för just en speciell dykplats, som tex Vanuatu för att se vraket ss President Coolidge. Vilket för övrigt är det värsta jag varit med om hittentills. Att göra nattdyk in i lastrummet utan lampor för att se på fiskar som avger blått sken endast i mörker....burrr. Höll på, av dykläkaren, att inte bli godkänd när jag tog cert för att jag är så mörkrädd. Men med svensk sikt så har man vant sig ;)

Har annars besökt platser under vattnet i Thailand, Malaysia, Borneo, Australien, Nya Zeeland, Fiji, Röda Havet, Malta, Island, Norge, Svenska västkusten och givetvis Gotland.

Min dröm är att få se hammarhaj. Har dykt med många olika sorter men inte just hammarhaj ännu.

Fotograferar lite under vattnet, mest för att fördriva tiden i väntan på att Anders fotograferar. Men jag föredrar att ha vidvinkel på och fota stora fiskar. Tycker att macro är tråkigt ;)

Är en tjej utan dolda talanger, skryter om allt jag kan ;) Så förutom dykning håller jag även på med silversmide, rinkbandy, åker snowboard och kör Triumph Bonneville American.

Hör av dig om du ska till Gotland så kan vi göra sällskap i vattnet!