Namn: Lösen:

A closed mouth gathers no foot...

Andreas Hagberg
Medlem nr #1550
45år från Sverige Stockholms län

Befinner mig i: USA

Senast inloggad 2017-12-20 22:32
Maila


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Loggboken
ANTAL LOGGADE DYK: 0
0 timmar 0 min total bottentid
Medeltid: 0 Minuter.
Medeldjup: 0 Meter.
Senaste foton:
Har av någon anledning alltid gillat att vara under vattenytan. Tog första andetagen ur en regulator 1992, och våren 1993 köpte jag första plastkortet (PADI Junior OWD) i Lidköping.

Numera dyker jag i stort sett uteslutande grottor i Florida. Jag bor i den delen av Florida som ofta kallas "cave country".
Jag föredrar långa dyk, och grottor lämpar sig då väldigt bra.
Det känns ju alltid kul att se en plats som ingen annan tidigare sett, men att utforska en sandbotten på Vänerns botten (vilket jag gjorde mycket som ung) känns på något sätt inte lika speciellt som en fin grotta som ingen människa någonsin tidigare sett..
Jag har utforskat delar av 17 olika grottor (varav tre var tidigare helt okända grottor) i norra Florida. Totalt över 6 km nya grottgångar. Grunt till djupt. Smått till stort. Grumligt till klart. Jag har dykt mer än 70 grottor i Florida, några grottor i Mexico och Bahamas, plus en mängd olika vattenhål i jakt på nya grottor. Använder det som behövs för dyket i fråga. (backmount, sidemount, no-mount, egenbyggd sidemount-CCR, torrdräkt, våtdräkt, etc)

För övrigt utvecklar jag mjukvara och webbsidor för dykare.
Programmen GMP, DiveLog och DecoPlanner distribueras av Global Underwater Explorers.


aquatic [a'kwætIk]
I adj som växer/lever i/nära vatten; vatten-
II s vattendjur; vattenväxt