Namn: Lösen:

Daniel Karlsson
Medlem nr #2597
44år från Sverige Dalarnas län
Senast inloggad 2018-01-17 16:16
Maila


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Dykutbildningar
NSS-CDS Full Cave,mm


Full Cave,mm
Lamar Hires och Dan Lins
Florida

Loggboken
ANTAL LOGGADE DYK: 1
0 timmar 20 min total bottentid
Medeltid: 20 Minuter.
Medeldjup: 36 meter.

Visa loggar »
Senaste foton:
0,85L Argonflaska
6,7L Deco eller stageflaska
2,7L Argon eller syrgasflaska
Är det något som ska tillverkas inom Baggbodykarna så är det jag som får jobbet. Den lilla fritid jag har går åt till att bygga saker, dyka och gruva. Jag jobbar väldigt mycket och ofta blir det sena kvällar men det är ett måste för att få tid och råd med all dykning. Ett av mina mål är att få erfarenhet av olika typer av dykning och dykfilosofier. Kör Volvo valp C303.

Jag gillar variation och hoppar gärna på olika "äventyr" som dyker upp. Att ligga på en grekisk strand kan vara helt ok för mig i en dag men jag hyr hellre en 4WD Jeep och tar mig en tur upp bland bergen för att se mig omkring.

Tränar regelbundet SRT, simning, dykning, löpning för att hålla formen uppe.


Citat från Daniel:

Jag går så långt att jag känner att här är min gräns nådd, sen tar jag några steg till (betyder dock inte att man ska göra något över sin förmåga).

När man är där nere i mörkret så gäller det att man är koncentrerad till 100%. Då spelar de ingen roll om bilen står och brinner utanför. Det finns bara nuet och det du har omkring dig allt annat försvinner. Du måste vara helt fokuserad på det du gör. Det är en stor press, samtidigt som det ger en enorm avslappning.