Namn: Lösen:

Filippinerna: Best Of Both Worlds!!!

Jesper Nykvist
Medlem nr #4264
56år från Sverige Västra Götalands län

Befinner mig i: Filippinerna

Senast inloggad 2011-02-12 03:44
Maila


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Loggboken
ANTAL LOGGADE DYK: 0
0 timmar 0 min total bottentid
Medeltid: 0 Minuter.
Medeldjup: 0 Meter.
Personligt
Utrustning
Poseidon och Poseidon igen! Och när detta är slut så tar vi mer Poseidon för det är det bästa!!!

Poseidon

Poseidon

Poseidon

Poseidon

Poseidon

Poseidon

Poseidon
NEPTUNE DIVING ADVENTURE är en internationell dykorganisation som startades på Panagsama Beach i Moalboal på ön Cebu I Filippinerna 1994. På den tiden skrevs dykprogrammet med krita på griffeltavla utanför dykskolan! Sedan dess har vi vuxit till ett fullfjädrat 5 STAR IDC CENTER med lika framgångsrik safari som dagsutfärds organisation, två kontor på Cebu samt ett tvåvånings dykcenter/skola med klassrum, workshop, luftfyllning och uthyrningsutrustning. Vårt huvudkontor ligger fortfarande där vi startade for 12 år sedan. Man kan inte driva en dykorganisation med folk som inte dyker.
NEPTUNE DIVING ADVENTURE utbildar alla sin filippinska anställda hela vägen från Open Water dykare till Instruktörer, vilket garanterar lojal och kunnig personal, med inriktning på kundservice och säkerhet. Vi trivs i den dynamiska dykbranschen i Moalboal på Cebu för att vi uppskattar utmaningar. Utmaningen att förstå och tillmötesgå våra gästers önskemål och behov. Vi får våra gäster att känna sig speciella. Du är våran gäst och vi kommer att få dig att känna dig mycket nöjd under din dyksemester.

Panagsama Beach, 6032 Moalboal, Cebu, Philippines. Kontors Telefon: +46(0)31-3613458 - Mobil Telefon: +63(0)915-8646103.