Namn: Lösen:

The best cameras are the ones you have with you!

Anki Bertilsson
Medlem nr #5589
50år från Sverige Västra Götalands län

Befinner mig i: Sverige (Västkusten)

Senast inloggad 2019-05-29 19:12

Dykutbildningar
SSDF Snorkeldiplom brons, silver och Guld


Snorkeldiplom brons, silver och Guld
Haha! det va länge sedan nu 1986 fick jag dem.
SSDF Dykledare
CMAS basic Nitrox
CMAS Fridykarinstruktör steg 1
CMAS **
CMAS *
CMAS Nordiskt fridykarbevis

Loggboken
ANTAL LOGGADE DYK: 71
44 timmar 19 min total bottentid
Privata loggar
Senaste foton:
Oooops! Vad hände här?! Kan man ana en lite lätt  indoktrinering ;) Nja som tur är gillar dottern bode bad och fiskar :)
Orginal storlek 3264 x 2448
Orginal storlek 2448 x 3264
Orginal storlek 2272x1704
Personligt
Utrustning
Har det som behövs så att säga... godkänd och full utrustning. dvs. allt från fenor, cyklop till dykande man ;)
Bor nu i Göteborg igen, efter några år på soliga Malta. Tyvärr blir det inte så mycket dykt just nu. Har börjat projektet att uppfostra nästa generation dykare ;) Men några dopp i det blå blir det varje vecka, även om det är på Babysimsnivå... Nu blir det lite fridykning med dottern, ja även själv om vattentemperaturen tillåter en fryslorts komfort ;). En axelskada har stoppat dykning tillfälligt. Riktigit surt, men som sagt ovan fridykning funkar fint det med.

Fotar gärna när jag dyker, det är nästan så att det är jobbigt att dyka utan kameran ;) eller förresten det ÄR jobbigt utan kameran...

På Malta dök jag med och informerade om hajar och rockor med mina vänner i Sharklab-Malta. http://www.sharklab-malta.org/


Började dykkarriären som fridykare i Filipstads dykarklubb, när jag var ett litet yngel. Fortsatte sedan med sportdykning där. Bodde 2 år i Grebbestad, och studerade bla Marinlinjen där... hur kul som helst. Sedan bar det av till Göteborg, där jag först var medlem i Storspiggens DK (tyvärr nedlagd) sedan blev jag medlem i Götaverkens Sportdykarklubb. Grymt trevlig klubb!


Götaverkens sportdykarklubb http://www.gvsdk.com


Har dykt i/på:
Sverige
Malta
Sudan
Thailand
Norge


Vill dyka:
Finns många platser i världen som jag vill till

Ser fram emot att dyka med dottern, men får väl vänta ett tag då hon är lite över 1 år en så länge (2014). Har dock börjat hårddrilla redan med ett snyggt urval av leksaker och såklart babysimning ;) och mycket vattenlek och bad.

http://www.dykarna.nu/photos/2014/558920140913222850.jpg


Samt att hon leker runt med ett gammalt cyklop och snorklar... vilka kan vara roliga att göra ljud med också (suga in luft via utblåsventilen) låter som en säl.