Namn: Lösen:

Letar efter body doubles eller minst rescue divers for jobb i Filippinerna, snarast!!!

Marie Danielsson
Medlem nr #6565
51år från Sverige Stockholms län

Befinner mig i: Filippinerna

Senast inloggad 2008-08-21 11:07
Maila


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Dykutbildningar
CMAS * (klarade testerna men fick aldrig certet)
PADI Open Water Diver

Loggboken
ANTAL LOGGADE DYK: 8
4 timmar 50 min total bottentid
Medeltid: 36,2 Minuter.
Medeldjup: 10,9 meter.

Visa loggar »
Senaste foton:
Personligt
Utrustning
baspaketet (fenor, cyklop, snorkel) och dykarskor
Hallåj,

Tog PADI Open Water cert på Koh Tao i Thailand, vintern 2002. Ska uppgradera till Advanced när jag har råd. Det skulle ju vara så läckert att få simma med de större fiskarna (om man nu vågar, men det vet man ju inte förrän man har prövat. ;-) )

I yrkesvärlden har jag hunnit med att jobba som modell och amatörskådis + inom vården, IT, kontor, PR, restaurang- och nattklubbsbranschen.

******
Ar sedan slutet av juni i Filippinerna pa ett body double-jobb i en film med actionscener under vatten. (Tanken ar runt 5 m djup). Jag ar body double for Amelia Jackson-Gray (Claire Simpson) i langfilmen Deep Gold som spelas in av produktionsbolaget BigFoot Entertainment.
Jobbar aven som modell bade under och over vatten, och som aktris i andra produktioner.
Beraknar vara hemma igen i slutet av september.

Och... vi soker fler body doubles som ar certifierade dykare redan, snarast!!!
Ca 1.68 m lang:
http://deepgoldthemovie.com/amelia
Ca 1.70 m lang:
http://deepgoldthemovie.com/marketa
Ca 1.80 m lang:
http://deepgoldthemovie.com/thomas

Passar du inte som body double sa kan du aven jobba har som rescue diver eller dykinstruktor. Och ar du aven undervattensfotograf eller har kunskaper och intresse att medverka bakom kameran sa ar det ett stort plus!!!

Vi soker flera hogt utbildade dykare som ar beredda att jobba langa arbetsdagar mot att du far resan hit betald och en mindre summa pengar i lon. Detta for att kunna ha dykare som hjalper till i produktionen i tva skift istallet for hela dagar.

Info om vart praktikantskap som body double/rescue diver/film makers:
http://www.deepgoldthemovie.com/internships

Kontakta mig via mail sa jag kan skicka dig mer information om hur du skriver ansokan, och till vilka den ska skickas.
********

Hur är jag som person? Gillar djur och natur, ej rädd för spindlar och dylikt, lojal, noggrann, tålmodig, initiativrik, försöker alltid vara effektiv, tävlingsmänniska, ganska vig, ställer upp för de svaga i samhället, envis ("det ska gå..."), lite lagom utåtriktad, bra på siffror men dålig på namn.

Mitt intresse för spänning och äventyr har jag dessutom tagit vidare genom att bli Lotta inom Flygvapnet med inriktningen underrättelsetjänst. Detta ar dock lagt pa is ett tag.

Jag borjade även på att utbilda mig inom min kommuns FRG (Frivilliga ResursGrupp) for nagra ar sedan för att kunna hjälpa till vid lokala kriser. Har aven lagt detta pa is.

Intressen är bla att dansa salsa, dykning, snorkling, läsa, lära mig mera om allt, äta gott på restaurang, vara ute i naturen, fiske, fjällvandring, resor, jobba med mina bilder och min hemsida.