Namn: Lösen:

Mattias Jonsson
Medlem nr #8842
50år från Sverige Stockholms län
Senast inloggad 2011-07-30 23:04
Maila


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Dykutbildningar
PADI Divemaster


Divemaster
1998-02-26. I och omkring Similan och Surin Islands, samt Khao Lak. Ytterliggare en UNDERBAR instruktör! Jacob Yttermyr! Hade det inte varit för honom så hade jag inte fullföljt min Divemaster kurs! Skämt på ytan, men 110% seriös under ytan!
PADI Rescue Diver


Rescue Diver
1996-09-13?.
Återigen en kurs med suveräne Håkan Jörgensen! Ska du ta en kurs, KONTAKTA HONOM! Är du lite rädd? Då är han din man! Han är bäst! HÅKAN RULES!!!
PADI Advanced Open Water


Advanced Open Water
1996-08-09. I Mombasa, Kenya för Bamburi Divecenter. Katastrofalt oproffsiga! Fick simma runt SJÄLV flera dyk! DJUPdyket var på ca 20 meter! Min kompis som tog OW-cert, fick göra sitt sista kursdyk då jag gjorde mitt NATTDYK!!!
PADI Open Water


Open Water
1996-05-25 i Lysekil, med den SUVERÄNE instruktören Håkan Jörgensen. Hade det inte varit för hans lugn när paniken smög sig på, hade jag INTE fortsatt! Han finns här på dykarna.nu!

Heder åt honom!

Loggboken
ANTAL LOGGADE DYK: 10
4 timmar 44 min total bottentid
Medeltid: 28,4 Minuter.
Medeldjup: 13,6 meter.

Visa loggar »
Personligt
Utrustning
Allt som krävs för att dyka! Spelar ingen roll vilket märke det är, så länge som det fungerar!
Är en sökande kille, som känner att livet är större och mer värt, än att bara EXISTERA. Vill LEVA! Vill LEVA efter min fulla potential. På samma sätt som att det sägs att vi människor bara använder en bråkdel av våra hjärnor, tror jag att jag endast använder en liten del av min förmåga.

Jag tror att det gäller allt. Känslor, intuition, kroppen, andligheten, själen, osv. Alltså vill jag LEVA till 110 %. Livet är till för att utforskas!

Här kommer dykning in som en viktig del. Rädslor som övervinnes. Nya perspektiv på mig själv när vattnet omsluter mig. Dykning är kort sagt en härlig del av mitt liv. Har inte dykt så mycket som jag velat, MEN nu äntligen har jag hittat en vän som vill dyka med mig.

VILL PASSA PÅ OCH GE CREDIT TILL MIN TVÅ INSTRUKTÖRER!

HÅKAN JÖRGENSEN, som inte bara lurade ner mig under vattnet, utan även såg till att jag övervann min rädsla och vågade fortsätta att dyka! LONG LIVE HÅKAN!!! ;=). Kolla på hans sida vet jag! Vill du gå kurser: HE'S THE MAN!!! ;=).

Den andra är Jacob Yttermyr, som såg till att jag ville fortsätta med Divemaster kursen, och framför allt visade mig på ytterligare en suverän förebild!

Den andra