Namn: Lösen:

David Kleppenes
Medlem nr #90
41år från Sverige Värmlands län
Senast inloggad 2011-05-24 22:42
Maila


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Dykutbildningar
PADI Advanced Open Water Diver
PADI Open Water Diver

Loggboken
ANTAL LOGGADE DYK: 5
3 timmar 9 min total bottentid
Medeltid: 37,8 Minuter.
Medeldjup: 14,6 meter.

Visa loggar »
Senaste foton:
Personligt
Utrustning
En komplett dyk utrustning.
Dykdator fick jag år 2003
köpte mig en Sea & Sea Motormarine II Ex kamera med, år 2003.
Hej hej !
David Kleppenes heter jag och jag är uppväxt i Torsby. Man kan säga att jag är rent utav ett vattendjur, har alltid vartit intresserad av dykning och gillat vatten.
1998 när jag fyllde 15 år så tog jag dykningen på allvar, jag utbildade mig som Padi Open Water diver. Utbildningen gjorde jag hos: West Point Divers på Tanumsstrand. Året därpå 1999 så ville jag fortsätta att utbilda mig, då tog jag Padi Advanced Open Water Diver certifikat. Också detta certifikat tog jag hos west point diviers. men då hade jag ingen egen utrustning, jo ioförsig så hade jag: Simmfötter, skor, handskar och cyklop. Men inte själva luftpaketet. Efter att jag hade sommarjobbat klart på Konsum i Grebbestad sommaren 2001 så köpte jag en komplett utrustning. För jag visste att jag skulle fortsätta med dykningen, så det var lika bra att jag skaffade mig en utrustning.
jag dyker bara på sommrarna vilket jag tycker är lite synd, och när jag dyker så håller jag mest till runt Grebbestad. I år 2003 så fick jag mig en dykdator, och jag köpte också en dykkamera. efter att jag läst en annons här på dykarna.nu. Kameran är en Sea & Sea Mptor Marine II EX.

Vad har jag för dykplaner?

1.Åka utomlands och dyka, har funderat på att åka till Egypten på en veckas dykkryssning med Dyk & Resespecialisten. Hör gärna av dig om du vill åka med :)

2. Lära mig att fotografera bra under vatten.

3. Utbilda mig till dykinstruktör :)

4. Köpa torrdräkt så man kan dyka på vintern.Om du undrar något så är det bara och höra av sig.