Namn: Lösen:

Dyk nr: 214, Nyårsdyk! "Alviksvraket"


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2004-12-31
MAXDJUP :
10,7 meter
DYKTID :
27 minuter

vt=2 grader, medel=7.9

En hel hoper av crème de la crème de la dykeri samlades i arla morgonstund vid Alviks Strand för att få umgås under våta former, fast nyktra på samma gång. Tomas, Tomi, Stuart (kors i taket!), Janne, Micke och Tarald med Ricco som ytorg. Solen sken och HB höll sig borta, vad med kan man begära?
Lite mindre dräktgas i stövlarna kanske.
Micke guidade oss genom lastrum och styrhytt innan vi fenade iväg och gluttade på segelbåten. Vinkade till rena E4:an av dykare på linan dit.
Fille trodde jag sett en jättestor fisk när jag försökte teckna att mina fötter var obekvämt lätta. När jag tog tag i relingen på segelbåten, för att kunna ställa mig upp och få bort luften i fötterna trodde han att jag blivit knasig och som feedback fick jag tukt för att jag tappat bort ettan, Micke. under mitt åbäkande.
Ska han säga, som skrämmer livet ur traktens enda svan, som inte lärt sig uppskatta jacuzzi.

Väl på landbacken bjöd Tarald på rökt lamm och bubbel och över Kristineberg fyrades nyårets första fyrverkeri av, som grädde på moset.

Vi får hoppas på att 2005 bjuder på många färre sekundmeter i luften och mängder av goa vrakdyk i klara vatten och varför inte tillsammans med bl.a. dagens deltagare?!

Parkamraters loggar:
Micke Tilja - Alvik - vraket "Tore"