Namn: Lösen:

Dyk nr: 35, Kallbadhuset i Lysekil


DYKARE :
PARKAMRAT :
Nicklas Friberg  
DATUM :
2001-10-19
MAXDJUP :
25 meter
DYKTID :
36 minuter

Åkte till Lysekil för att visa Nicklas hur anorlunda dykningen är i Lysekil. Det skulle visa sig vara ett stort företag, för det första som hände var att jag upptäckte att högtrycks-slangen till manometern läkte ganska mycket, löste detta genom att gå in på Oxygén och hyra en ny. Detta förklarar varför jag såg så mycket luft på gårdagens dyk.Som om inte detta vore nog så drar jag givetvis sönder hälrems-fästet. Går ytterliggare en gång upp till Oxygén men till mitt stora förtret så har dom givetvis inte några sådana. Vill säga ett stort TACK till den Brandman från Sörmlands Brandfösvar som lånade ut sina fenor till mig.Nåväl.......gick ner som vanligt utmed bergskammen i sydvästlig riktning. Denna gång kopulerade det inte några krabbor i den sedan tidigare kända spickan. När vi kom ner till 25 meter så försämrades sikten betydligt, men det var OK trots årstiden. Såg några spindelkrabbor,plattfiskar,
en hummer,vanliga krabbor,ryssor och som vanligt en jävla massa gyltor. Gick sedan upp i en lång högersväng upp till uppstigning. Ett hyffsat dyk!
Skulle sedan enligt planerna dra vidare till Skår och köra väggdyk men med tanke på alla om och men drog vi hem till Götet istället och stack till Flying Divers och gnällde på Jocke, mest i förebyggande syfte. Träffade där Danne Hansson och Anita och vi bestämde att vi skall gå ut på Lördag och dricka öl.
Krister.......som en blixt från ovan!!!!!