Namn: Lösen:

Dyk nr: 12, Saras Grönsaker


DYKARE :
PARKAMRAT :
Sara Trygg  
DATUM :
2005-03-26
MAXDJUP :
15,9 meter
DYKTID :
30 minuter
VISAD :
530 ggr

Efter en ett soligt och fins ytintervall frågade vår skeppare om vi var intresserade utav att pröva på något helt nytt ställe där ingen annan dykt innan, för förhållandena brukar vara så dåliga men idag var allt så bra att det skulle gå...

Javisst sa vi och hoppade i, jag fick testa irullning, nu har jag testat både framåt och bakåt irullning, vilket var riktigt kul!
När vi kom ned upptäckte vi ett JÄTTEFINT landskap med massor av växtlighet och massor av granna färger, raviner och dalar av växter.
Såg en rödspätta som inte ville röra sig även om den blev närfotad utav en dykare.

En svag ström fanns där som vi följde med, vilket gjorde dyket väldigt skönt då man slapp anstränga sig, när vi kom upp hade båten flyttat sig till vår uppgångsplats och vår färd hem började... Så har man lärt sig lite om strömdykning då... ;-)

Ett fantastiskt dyk och en fantastisk dag!
VÄL VÄRT ett nytt försök! Fast nästa gång med kameran i högsta hugg, en bra dyklampa rekommenderas dock för att kunna se alla vackra färger!

När vi kom upp fick min flickvän/parkamrat äran att namnge platsen eftersom vi var först på plats, så nu heter den efter min flickvän Saras Grönsaker.

http://www.aqualand.se/#17,text,172se,se