Namn: Lösen:

Dyk nr: 162, Harm


DYKARE :
PARKAMRAT :
Staffan och Magnus  
DATUM :
2005-04-09
MAXDJUP :
18 meter
DYKTID :
37 minuter
VISAD :
776 ggr

Ååååhh vad jag längtat efter Harm! Årets första dejt blev precis så bra som jag drömt om. Ingen ström och inga vågor på ytsimmet, solen sken, sikt ca 3 meter och trevligt sällskap. Torrdräkten hade fått nya tätningar efter förra helgen.
Vi började simma mellan lastrummen och vidare akterut. När vi kom till bygget i aktern pekade Magnus på en dörr och visade sen ok, jag svarade med ok och han simmade in. (Jag trodde att han ville titta in i toaletten.) Jag vänder mig mot Staffan som också visar att han vill in genom dörren, och jag visar ok till honom också, men funderade lite över varför han skulle trängas där inne med Magnus istället för att vänta på att han kom ut. Med stor förvåning ser jag hur hela Staffan försvinner in utan problem genom samma dörr. Lätt förbryllad simmar jag fram till dörren och inser att det inte är två dykare med dubbelpaket ihopträngda på en toalett där inne, utan att de simmat genom styrhytten :D
Var ganska kall mot slutet av dyket, datorn visade på 0 grader. När jag öppnar torrdräkten är jag rätt blöt på hela högra sidan av överkroppen. Jag har precis fått tätningen utbytt! Suck! Jag börjar bli trött på saker som inte funkar.