Namn: Lösen:

Dyk nr: 106, "Harm", Lillsved


DYKARE :
PARKAMRAT :
Dmitri Gorski & Kristian Lydberg  
DATUM :
2005-04-17
MAXDJUP :
20 meter
DYKTID :
46 minuter
VISAD :
817 ggr

Efter att ha tillbringat två helger i Lillsved utan att se Harm var jag helt klart sugen. Vi kom fram och såg att det blåste in mot land från Harm perfekt väder. Det låg en båt vid vraket och vi undrade om det inte var Tilja och Åkersberga men inte. Vi bytte om snabbt i solen och kom i vattnet och började simma. Tudligen var det 350 bensparkar ut, D räknade.

På vägen ner till vraket föll jag förbi ett par ganska förvånade dykare som låg på deco. Så fort vi kom ner upptäckte jag att linan bytt plats från mittskeps till fören. Vi följde styrbord reling till aktern där vi tittade in i toan. Killarna gick in tillsammans(?) och lekte runt innan vi gick ner till proppelern. Efter att sett nog gick vi upp lite och medna killarna tittade in i fönstren på skråvet tittade jag ner i stora rummen men gick inte ner. Vi simmade igenom styrrummet och ner i lastrummet och fram tillbaka till fören. Var inte helt nöjda så jag skruvade kranar på mig och D. Såg även Grabbarna grus innan vi började uppstigningen. Gjorde en mini deco profil med stopp på 9/1 6/2 3/2.

Simmade hem i medvind innan vi åkte till KTH och fylde flaskor. Det tog halva kvällen och jag var inte hemma förens sent.

Sikt 5m
Temp: Land 15C vatten 1C
EAN28: 2*12*90-10bar