Namn: Lösen:

Dyk nr: 47, VRAK..Harm/lillsved


DYKARE :
PARKAMRAT :
Hobbs  
DATUM :
2001-10-27
MAXDJUP :
18,6 meter
DYKTID :
35 minuter

gnnrff gnarvvv mrffgn ..så gotta var "maudarna" =)
och de nybakta bullarna....+ att plutten hade snott med sig mossans choklad rutor inte helt fel..he he he man e ju glad för sånt...ok ner i båten med nästan hela gänget. Anneli o Ubbe ville inte leka mera...förstår inte det.(lägg nu märke till att jag i alla fall inte nämner att hobbs tog ubbes ramlösa och försökte dränka sig själv med..) =)
hi ho silver så vart vi på väg ut igen..
ner i böljan den blå och ner i last rummen ..konstaterade att där samlades åxå luft i fickorna på skrovet sen bar det iväg in på toa med hobbs o lyssnade på allt ljud o snacka lite(häftigt)ok ut igen nästan rakt i famnen på myrens..hej hej vi har inte gjort nått fuffens där inne inte =)
vi bestämde oss att sima igenom styrhytten så det gjorde vi...sen kom vi till det svåra...skulle vi kunna gå upp tillsammans.hmmm ... jo för f-n.. vi hade det skit ball på stoppet med lite sten sax o påse ..olika danssteg byttes åxå ..blev så till oss att vi sjönk ner en bit o fick börja om på nytt igen med stoppet..upps =) ha ha ha ha sen vart det ju det här med båten då va... hmm av med alla vikter o lampan och i farten även västen sen var det ju inget problem längre..iväg till stranden och umgås med alla glada..........
Tack alla för en härlig dag....