Namn: Lösen:

Dyk nr: 96, orrskärs ungar, skärhamn


DYKARE :
PARKAMRAT :
Anders  
DATUM :
2005-07-09
MAXDJUP :
24,7 meter
DYKTID :
49 minuter
VISAD :
597 ggr

Dyk nr : 2
Ytintervall : 2:47 h
Vattentemperatur : 12 på djupet och 21/22 på ytan
Sikt : sådär
Paket och vikter : 327 och 6 kg (ev tung)
Tid : 49 minuter
Djup : max/medel : 24,7 / 15,2
SAC : 18,71
Stopp : 1 minut på 9 meter, 3 minuter på 5 meter och 1 minut på 3 meter och sakta upp.

Lite lagomt proppmätta rullade vi så ned oss själva och paketen i båten igen för ett nytt ställe. På vägen ut satt jag och funderade över varför jag inte tagit semin istället då temperaturen onekligen tillåtit det.. På med värmepaketeringen igen och i! Denna gången gjorde vi verkligen oss säkra om att vår tid blev rätt och att Eddy såg när vi helt gick ned, inga fler orostankar idag!

Glider ned och snart börjar jag undra varför? Stället var minst sagt booring! Nästan inget liv, några enstaka snultror, massa krabbtaskor, några solsjästjärnor och 3 långor visserligen men.. Nåja, långorna var väl småsöta och sötast enligt mig var den som lekte titut under stenen och inte den lilla minin, även om den med var gullig!
Snart börjar jag fundera på hur snabbt man kan gå upp utan att få en grinsk buddy, nog bäst att vänta lite till iaf.. Ger såsmåningom upp och vi vänder sakta 8får jag gå upp nu, jag har tråkigt, här är trist, får..). Hittar något ravinliknande i slutet men inget upphetsande. Nåja, kan inte bli perfekt varje gång och allt annat var ju skönt, speciellt båtturen, sällskapet, att kunna skölja grejerna lätt direkt efteråt, badet och den guddomliga glassen!