Namn: Lösen:

Dyk nr: 64, Djupa brottet, Vagnhärad


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2005-08-13
MAXDJUP :
15,2 meter
DYKTID :
37 minuter
VISAD :
647 ggr

Klicka för förstoring

Till album »

(Redigerad 16/8 längst ner i texten)

Efter dyk nummer ett tändes grillen och vi tröck glatt i oss ett par-tre korvar i sol.. Nu skulle jag vilja skriva solskenet men tyvärr... Inte ens sista helgen på semestern fick jag se solen utan precis som varje dag på den här semestern var det grådassigt och trist. Korven gick ner i alla fall och efter ett par timmar gjorde vi oss redo igen. Marie hade strul med tryckutjämningen och valde att sussa på en filt istället. Så vi bildade ett team på tre och hoppade i utan henne.

På det här dyket skulle vi inte göra annat än plaska runt lite så jag tog med mig kameran för att föreviga lite.
Vi speglade oss lite i badrummet, simmade lite, letade bubblor i Jonas skrev, fotade lite och lallade mest bara på... Lasse sköt korv på vägen upp (Korv av typen ytmarkering, inte av typen grillkorv), tappade pistolhaken men lyckades rädda den igen. Ja, det var ungefär allt tror jag... Sen var det hemfärd, dusch, ombyte och dags för en natt på stan.

Nu är det måndag. Det har gått två dagar sen dyken och jag sitter återigen på kontoret med struken skjorta och varm kavaj. I natt har jag sovit en dryg halvtimme. Öronen gör sååååå satans ont att jag inte kunnat sova alls. Jag misstänkte öroninflammation men nu säger en säker källa att jag nog spräckt en trumhinna.... Det är ju faaaaaan... Jaja, jag får väl höra vad doktorn säger i eftermiddag men det känns som att det kommer bli ett ofrivilligt långt ytintervall till nästa dyk.
Over and out för nu!

Inlägg 16/8
Igår besökte jag KS för att få hjälp med mina öron.
Mycket riktigt! Infektion i hörselgången och en trasig trumhinna.
En månads dykförbud!!!