Namn: Lösen:

Dyk nr: 182, Sverige, Dalarö, TB Tyr


DYKARE :
PARKAMRAT :
Kristian Lyberg, Christopher Zell  
DATUM :
2005-11-13
MAXDJUP :
32,9 meter
DYKTID :
43 minuter
VISAD :
756 ggr

EAN32

Äntligen lite fin dykning ute i östersjön... Nästan :) Det blåste lite för mycket för Najade och sånt lyx så det blev Tyr som första dyk - inte mig emot, man är inte lika petig som Mattias Morin :)

Precis innan ihoppet sa det "kabraak" till höger om mig och Chrilles manometer blev hängandes i två delar... Chrille behöll lugnet och efter att ha med förvånad min inspekterat nån liten plupp som trillade ur stoppade den tillbaka och skruvade på manometern. Det pös inte. Chrille blev tydligt nöjd med sin service :)

Vi plaskade ner från Tessies höga kanter och gick ner på fören. Härlig känsla att glida ner för en lina till ett vrak som ligger o väntar! Tog några varv runt och kollade i alla luckor och sånt, simmade ner till dyn längst bak. Sen var det dax att penetrera, först på tur var köket med nedkastet som jag ville kika in i! Det var trångt, men mysigt. Sen åkte man till bryggan för att glo på ratten som va till min fasa gjord av plywood. Och maskintelegrafen så klart. Därifrån gick det en gång ner till rummet med dubbelsjuor och det blev avslutningsvis lite lek längst upp runt masten och radarn.

Chrille ledde det simulerade decot och jag delade luft med Krille, snål som jag är! Chrille blev avis o whinade som fan på det efteråt.

Parkamraters loggar:
Kristian Lyberg - Sverige, Dalarö, Tyr
Kristian Lyberg - Sverige, Dalarö, Riksäpplet