Namn: Lösen:

Dyk nr: 213, Sverige, Lillsved, MS Harm


DYKARE :
PARKAMRAT :
Kristian Lyberg och Stefan Barth  
DATUM :
2006-03-19
MAXDJUP :
17,5 meter
DYKTID :
52 minuter
VISAD :
717 ggr

Jepps, du ser inte dubbelt.

Det blev Harm igen!

Vad ska man göra när isen håller bokstavligen på att tina bort och olika provocerande element skryter om sikten som blir bara bättre och bättre vid varje skryttilfälle.

Och det var den också... Ett tiotal meter, man kunde se fören från 6 metersstoppet vilket inte är helt illa för det där stället. Efter en massa tjafs fick jag dra lina och var väldigt upptagen med det hela dyket när dom andra lallade omkring ett tiotal meter ifrån och hade kul (meningsfullt med lina då lixåm). Akterbygget var helt underbart och hade lite Tyr-på-en-bra-dag känsla över sig. Vi simmade runt o stöckade runt i bryggan och rummet akterom den. Helt ljust på hela bygget och ligger man överst kan man se dykare på bottnet klart och tydligt. Mys!

Innan dyket har vi konstaterat att min proffsigt limmade kedjan läckte och den tanken fick jag leva med under hela dagen. Får göra om-göra rätt hemma, själv den här gången. Man som en riktig ryss som är van att vara blöt lät jag inte dyket påverkas av detta lilla missöde.

Uppe vid ytan såg vaken helt magisk ut med solen som lös ner i den, uppe på ytan blåse stormvindar som kunde flytta på liggande dubbelpaket. Mysigt.

Parkamraters loggar:
Kristian Lyberg - Sverige, Värmdö, Harm(isdyk)
Kristian Lyberg - Sverige, Värmdö, Harm(isdyk)