Namn: Lösen:

Dyk nr: 239, Sverige, Dalarö, TB Tyr


DYKARE :
PARKAMRAT :
Petter Östberg  
DATUM :
2006-05-11
MAXDJUP :
34 meter
DYKTID :
45 minuter
VISAD :
675 ggr

Jaadå, i brist på intresse för landvrak i Stockholms innerstan har nu questen för att dyka sönder o samman allting i skärgården börjat... Bara o hacka på dom som e sugna :)

Första offret för kvällen blev en liten söt bogserbåååt som inte var bra på att flyta! O de e vi tacksamma för... Sikten va helt ok, runt 4-5 meter kanske på sin höjd om man höll sig borta från lerbon på aktern. Enligt vad som blev utlovat drog Petter en penetrationsorgie genom hela båten med mig på släpet. Trångt o siltigt inuti, fullt av gamla madrasser och brandsläckare och allmänt sådär skönt klaustrafobiskt :) Skitsikt bakom Petter hela vägen till förpiken, men därinne - helt rent av silt om man kommer en bit upp. Ganska roligt att komma upp där. Nästa målet var maskin dit Petter försvann fort som kvickt. Jag skulle följa med men bakom han virvlade det upp ett helt moln med skit och sikten blev 0 så att jag avstog den här gången - det lär ju inte vara bättre om jag ger mig dit också. Efter et tag kom han ut igen och vi drog runt aktern och in i styrhytten. Irra där och sen ta trappan ner och sen var det dags att gå upp. Drog på oss bara 8 minuter deco, nästan ingenting ;))

Och juste - ja pissade inne i styhytten!!! Vilken känsla, det är liksom som att gå emot alla sina instinkter utarbetade sen man har börjat dyka med torris ;) Like, noooo, sådär kan man inte göra... O sen "neeej, den funkar inte..... fukkkk, fukk!!!" Fast det gjorde den, nu känner jag mig att det blir svårt att avstå från denna lyxiga dräkttillbehör i fortsättningen ^^