Namn: Lösen:

Dyk nr: 90, Alviksvraket, Stockholm


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2006-08-13
MAXDJUP :
9,6 meter
DYKTID :
42 minuter
VISAD :
638 ggr

Packet var å dök på Falken men jag kunde inte ta mig dit i tid pga lite andra ärenden. Men, jag masade mig dit halvvägs in i deras dyk och satt å tittade på deras bubblor och badande kvinnor medans jag förtvivlat slogs med mördargetingar. Var fan kommer de alla ifrån egentligen???
Efter en stund närmade sig bubblorna och de tre dök upp strax nedanför klipporna, släpandes på ett gammalt ankare...

Då sikten tydligen sög på Falken körde vi iväg till gamla Tore istället...
Efter de vanliga parkeringsproblem kom vi i vattnet till slut och simmade raskt och lagom samlat ut till skutan. Hon låg kvar.

Sikten var väl sisådär, rätt halvtaskig.
Väl på däck gled alla ner i lastrummet och jag tänkte strax glida ner jag med. Men, då försvinner de tre ner i ett annat jävla hål jag inte ens visste fanns, så jag stannade kvar på däck och antog att de skulle komma tillbaka inom kort, vilket de också gjorde.
Vi gökade igenom styrhytten och runt och in å ut lite varstans och skrämde feta aborrar innan någon beslöt sig för att möblera om lite.
Efter ytterligare något varv in, runt och igenom gjordes lite fin poesi i gästboken då Marcus och Andreas plötsligt dök upp.
Vi stökade runt lite till medans jag ständigt försökte flytta upp luft från mina ben. Fattar inte varför det plötsligt ska jävlas när det inte gjort det på länge...??

Javafan, till slut hade vi väl siltat klart så efter en snabb bottenundersökning simmade vi hemåt igen.

Medans vi stod vid bilarna och packade ihop började någon ropa från en balkong.
-"Du står väl inte och pissar i rabatten?" skrek rösten så det ekade mellan husen.
Vart fan de fick det ifrån vette tusan, men ingen kände sig särskilt skyldig i alla fall.

Jupp, när bilen var packad bar det av hemåt igen för lte mat och ännu en stund i badrummet med blöta å illaluktande grejer.
För att undkomma doften blev det bio, Miami Vice. Bra film, men inte fan hade den någon koppling till gamla TV-serien. Int nå...