Namn: Lösen:

Dyk nr: 32, Svartfotsvraket, djurö


DYKARE :
PARKAMRAT :
Petter  
DATUM :
2006-11-27
MAXDJUP :
16 meter
DYKTID :
35 minuter
VISAD :
349 ggr

Tillbaks på svartfotsvraket bara några veckor efter Aow kursens slut. Jag och Petter hade fått i uppdrag av en polare till Petter att fixa lite bilder. Petters polare håller på att skriva en bok om vrakdyknig i olika miljöer. Boken ska vara klar i slutet av maj nästa år. Jag å Petter har hand om några svenska vrak, vilka exakt är inte riktigt klar än men som ett litet test så dök vi på svartfotsvraket för att träna lite och vissa Mattias som författaren heter vad vi kunde få fram.

Vi fick ihop nästan 20 rikitgt bra bilder. En del kommer kanske att användas i boken och därför kan inga bilder läggas upp fören de står klart vilka bilder som skall vara med.

De milda vädret gjorde att de va ganska behagligt att förbereda dyket. Sikten under vattnet var ok, nästan 7 meter. Eftersom att de va en måndag och klockan var runt halv elva så var vi självklart helt själva runt vraket. Bilderna på fören var jag mest nöjd med. De är svårt att ta bra bilder vid aktern, svårt att få "trähögen" till ett vrak.

Mer info om boken och vilka vrak som vi har valt kommer dyka upp senare. Nästa dyk blir nog redan nästa vecka.

Om det är någpn som har några bra förslag till bra vrak så ta vi gärna del av dessa uppgifter. Spelar ingen roll vart i landet. Vi kommer börja med dom Svenska vraken. Mattias kommer själv att fixa dom utlänska nu i början.

Så om ni har något bra förslag, skriv gärna lite info i min gästbok. Om vi hittar några bra förslag så kommer vi kontakta Er, vi kommer behöva guider eftersom att man får ut mer av en dykdag om man har med sig personer som känner till platsen.