Namn: Lösen:

Dyk nr: 34, M/S Gävle, Södra Sankorna, Eckerö Åland


DYKARE :
PARKAMRAT :
Petter, Mattias, Jalle  
DATUM :
2006-12-14
MAXDJUP :
28 meter
DYKTID :
33 minuter
VISAD :
411 ggr

Tllbaks vid M/S Gälve för att ta bilderna. Idag fick jag agera videoman. Allt arbete både på land och i vattnet ska nämligen filmas, en kul grej liksom. Vädret störde oss igår ocg därför fick vi avbryta och komma tillbaks dagen efter för att genomföra allt vi planerade dagen innan.

Bilderna blev riktigt bra och allt funkade som de skulle. Nu ska Mattias hem tills sitt lilla krypin och fixa till bilderna. Vraket kommer nog vara med i boken och därför så kan inga bilder vissas fören de är bestämt vilka som ska vara med.

Ikväll ska vi Mariehamn och fest lite och sen bär det av hemåt mot Stockholm. Julbord och party på båten är utlovat så vi får hoppas att de blir lite party.

Dyken här vid M/S Gälve va riktigt bra. Jag förstår som som säger att man inte kan dyka för mycke på detta vrak. Så bevarat och den sikten som vi hade våra 2 dagar va riktigt bra för att vara Östersjön. Hit blir de fler turer.

Nu blir de inge mer dykning fören efter nyår tror jag. Snart är det dags för mig att sticka till Asien också, få blir de dykning.