Namn: Lösen:

Dyk nr: 184, TB 384 Mecum


DYKARE :
PARKAMRAT :
Fredrik Lilja  
DATUM :
2007-06-16
MAXDJUP :
35,4 meter
DYKTID :
37 minuter
VATTENTEMP :
10 grader
SIKT :
3 meter
VISAD :
605 ggr

Efter att ha gjort på tok för mycket militära dyk i förhållande till civila trevliga dyk på sistonde så blev det dags för en utfärd med Verbåten. Det fanns gott om plats ombord eftersom att det bara var jag, Fredrik Lilja, Håkan Wiking och Jonas Rydin med ombord.

Vi gjorde första dyket på Mecum. Sikten var ungefär densamma som tidigare i år när Mats och Micke var med. Vi höll oss runt aktern och tittade på ratten, skylighten och lite annat med en sväng ut över livbåtarna. Innanför skylighten går det ner en stege. Det vore intressant att ta sig in där men ganska trångt. Värre än på Ingrid, här kan man inte ha något paket på sig om man ska in så det får nog vara.

Väl uppe igen så gjorde Rydin och Wiking sitt dyk. När vi efteråt drack kaffe och ljög som bäst så började det ryka ur den canister som Jonas har kopplat till sitt elunderställ. Det blev ett jävla övertryck och vi trodde att allt skulle explodera plötsligt. Med vissa hjälpmedel så lyckades vi öppna canistern på avstånd och fram tills dess hade rökutvecklingen ökat och det pressades ut gas ur canistern med ett jävla tryck. När locket öppnats så lades batterierna i vatten och dom var bra upphettade...

Parkamraters loggar:
Micke Tilja - Björkviks brygga