Namn: Lösen:

Dyk nr: 154, Lilla kornö, fölet


DYKARE :
PARKAMRAT :
Anders  
DATUM :
2007-07-14
MAXDJUP :
29,8 meter
DYKTID :
56 minuter
VATTENTEMP :
14 grader
SIKT :
10 meter
VISAD :
576 ggr

Vattentemperatur : 14 grader
Sikt : 10+-?
Utrustning : weezeln
Paket och vikter : 327 och 9 kgDjup, max/medel : 29,8 m / 15,5 meter
Tid : 56 minuter


Båtdyk med oxygene, Fourth Element

Har vansinnigt kul på utfärden då jag gillar att åka fort! Mindre kul dock att kitta på då jag saknar balansinne, en dålig kombination med tungt paket. Joo..jag var frestad att sno Anders 15-litare men å andra sidan ville jag göra ett långt och djupare dyk och då kan det ju vara bra att ha lite luft till buddyn om något händer.. Pga detta blir vi sist i då bänken i framändan fick väntas ut, inte så bra för folk som tenderar att bli illamående av värme och att böka med saker när det rör sig.. Tog därför en stund i ytan med att svalka av mig och få styr på magen. Varför kan man inte få sådana där dykplatser från land, helst då utan ytsim givetvis! happyhappy :)="" align="middle">

Ned såsmåningom och ser man på, jag känner igen mig från mina första dyk i Sverige, inte illa av en senildement! Kul återseende! Mysigt ställe som jag trivs på även om det inte är perfekt. Kikar runt och får syn på massa fisk och krabbor och grönsaker av alla de slag och har det allmänt bra där bland lite varierande natur. Även härligt att hänga utanför vägg och kika upp på klippor i vettig sikt, mäktigt! Skönt dessutom att få ett dyk med Anders där allt funkade, nu är livet som det ska! Minns inte så mycket mer.

Vad jag däremot minns alltför väl är att jag absolut avskydde stegen och sättet att klättra ombord! Fy f-n så långt mellan stegen och ovanpå det inget annat än fastsättningen av stegen att hålla i sig som jag nådde och ovanpå det en kant till att klättra över efter det..bläää!! Nåja, folket på båten ska däremot ha en eloge för hjälpsamhet, service och gott humör!

Tack Älskling för ett gott dyk!