Namn: Lösen:

Dyk nr: 110, Melanie


DYKARE :
PARKAMRAT :
Andreas Kreibom & Lasse Enfjord  
DATUM :
2007-09-01
MAXDJUP :
32 meter
DYKTID :
46 minuter
VATTENTEMP :
8 grader
SIKT :
7 meter
VISAD :
730 ggr

Efter kaffe, bullar och grillad korv så var det dax för andra dyket. Majoriteten på båten ville till Najade, men det var redan en annan båt där så det var inte så enkelt. Då hade vi att välja mellan Melanie, Tyr eller nåt annat vrak som låg närmare land. Då tyckte de flesta att Melanie var bäst då det så sällan går att komma ut hit.

Nu gick vi ner som föstapar. Den tomma stagen lämnades på ytan och byttes ut mot en flaska med syrgas för att påskyna decot efter dyket. När vi kom ner till vraket kändes det som vi hade lite bättre sikt än försa dyket. Nu gick vi akterut direkt, gick ner i ett lastrum i aktern och kollade där en stund. Sen ut och längs med vraket en bit tills vi hittade ett annat hål att gå ner i. Simmade i den gången ända tills vi nådde fören. Tydligen var det backen vi simmade i, vi kom fram till ett hål i slutet där vi alla var sugna på att gå ner, kättingboxen, men det var lite för tight med decopavan. Vi vände och gick ut på utsidan av vraket. Nu var alla i teamet rätt nöjda och belåtna och vi hade inte så mycket gas kvar så vi tummade dyket.

På ytan plockade vi ihop våra prylar. Sen gick jag och AK ner under däck och tog en lur för att orka med kvällens aktiviteter =D.

Bak: 32%
Deco: 100%