Namn: Lösen:

Dyk nr: 213, Largen


DYKARE :
PARKAMRAT :
Jonas Rydin, Kai Hietanen  
DATUM :
2007-09-15
MAXDJUP :
12,7 meter
DYKTID :
40 minuter
SIKT :
5 meter
VISAD :
908 ggr

Efter gårdagen dyk på Harm så var det bara att göra ett depåstopp hemma för att ladda batterierna och sen ut idag igen. Det var demodag med folk från santi i Polen och Agir här hemmifrån. Jag Jonas och Kai skulle givetvis ut och köra lite scooter. Efter att ha tittat på lite prylar och snackat skit så ska vi hoppa i vattnet men först lite strul.

Kai hade glömt torrdräkten hemma men det var ju tur att det var just idag eftersom att santi hade en massa dräkter som hängde där för att just kunna testas så han lånade en av dom dräkterna. Sen så hade han sönder tätningen till ena torrhandsken men jag hade ett par våthandskar med mig, det var varmt i vattnet och vi skulle göra ett grunt dyk så det spelade ingen roll. När vi väl kommit i vattnet så känner jag hur jag blir blöt om ena handleden men ser inte att torrhandskarna skulle sitta dåligt någonstans. Det visade sig att handledstätningen gått sönder på dräkten. Återigen så var det tur att det hände just idag eftersom att det fanns ett helt klädstreck med nya torrdräkter som folk fick testa. Det hade varit värre om det vore värre om det hade hänt på Åland nästkommande helg :)

Vi körde runt i sjön och kryssade fram mellan stenarna och hade ett nice dyk helt enkelt. I veckan ska det bytas handledstätningar och sen blir det Åland..