Namn: Lösen:

Dyk nr: 60, Röda Havet, Thistlegorm


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2007-10-19
MAXDJUP :
22,5 meter
DYKTID :
49 minuter
VATTENTEMP :
27 grader
SIKT :
30+ meter
VISAD :
513 ggr

sista dyket på thistlegorm denna resa, även det dyk då EDC's Pia och Mattias förlovade sig i aktern :o) Stort grattis!!!

Börjar ni tröttna på alla mina olika former av adjektiv jag använt för att beskriva mina dyk på Thistlegorm...attans...de tar ju inte slut än, jag har ju ett dyk kvar ju. Detta dyk fick vi 23% blandning...kanske ger nåågot längre bottentid.

Vi går som vanligt ner vid nedstigningslinan, det är nåågot sämre sikt idag på Thistlegorm o något mera strömt, men inte alls som det brukar vara, tydligen. Vi tar det lugnt o sansat ner. Jocke vill att vi ska lämna linan o dyka föröver direkt (följa efter Mickarna) men jag o Sebastian trivs vid linan där vi i lugn o ro kan tryckutjämna o kaptenshytten ligger precis vid nedstigningslinan o det var där vi skulle börja dyket.

Nåja, vi går ner vid linan o genom kaptenshytten, jag stannar t. o tittar in i badrummet...ååå NU ser jag badkaret, vilket jag missade igår. Vi dyker föröver o ser en stor del av vårt gäng...det ser ut som de ställt upp sig för ett gruppfoto...nyfikna som vi är joinar vi dem. Det visar sig att Pia o Mattias förlovat sig där, bredvid akterspelet, på fören på Thistlegorm...

Parkamraters loggar:
Joakim Bergman - Röda havet, Thistlegorm
Joakim Bergman - Röda havet, Small crack
Joakim Bergman - Röda havet, Thistlegorm