Namn: Lösen:

Dyk nr: 127, Alviksvraket, Stockholm


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2008-02-05
MAXDJUP :
10,8 meter
DYKTID :
65 minuter
VATTENTEMP :
3 grader
SIKT :
2 meter
VISAD :
725 ggr

Jaha, Moilanen ville skillsa lite och det är klart han skulle få det. Eller var det egentligen jag, eller hur var det nu? Jaja, det är väl egentligen skitsamma, vi kom iväg och bägges fruntimmer var nöjda och det är ju huvudsaken.

Surrade lite skit med Västerås egen högerback M Vendlellegård medans jag väntade på mannen med det finskklingande namnet. Efter att vi fått lite gas i pavorna styrde vi mot gamla Tore. Väl på plats förevisade Moi en riktig lindragning (ej kokain kanske ska tilläggas) på land medans jag fick förklarat för mig hur de stora grabbarna gör. Intressant!
Vi plumsade och gjorde oss redo för de skills vi tänkt genomföra.
Vi började med valvedrills, vilket gick kanon ända tills jag ser mitt eget andrasteg på botten under mig. Liiiite snopet..... den djäfvulen hade gängat upp sig själv liggandes i väskan!! Eller var det kanske sabotage? Efter lite uv-meck var grejerna i alla fall på plats och vi fortsatte.
Ute på Tore drog vi lite lina, försökte gräva oss under henne, frös om fingrarna, drog till segelbåten, frös lite mer, tog hem linan och vände igen.
På hemvägen sköts det säck och simmades blint innan vi gasdelandes bröt ytan och släpade oss upp igen.
Har jag fått någon semla idag då? Nej.... icke!