Namn: Lösen:

Dyk nr: 288, (D) Sala Silvergruva, ??-rutten


DYKARE :
PARKAMRAT :
Lelle Brusell  
DATUM :
2008-02-02
MAXDJUP :
31,4 meter
DYKTID :
72 minuter
VISAD :
1019 ggr

Det var väl ändå en tämligen bra fredag. Lelle fick fylla gas åt mig på dagen och arbetsdagen blev ganska lagom lång.
Fredagskvällen kröntes av att jag lyckades sova mig genom hela Lets dance. Nästintill ännu bättre var att jag vaknade precis lagom till Charlies änglar. Smaken av fiskmiddagen förgyllde mitt svalg.
Lördagen var egentligen krönt för årets första mixdyk och målet var Karlsö. Precis lagom långt ner för en djuprädd kärring som jag.
Hur många dykare finns i Stockholmstrakten? 300 000? 600 000? Antagligen mångdubbelt fler men tydligen låg alla med trimixcert i ide för det var bara jag, Lelle Brusell samt M. Vendlegård som anmälde sig. Det blir ingen skeppare rik på så Tessi var tvungen att ställa in utfärden. Tessi rullar varje helg så Niklas är ledigheten värd men det var synd på ett så rart vrak.
Ganska snart dök möjligheten till att dyka i Sala upp.
Telefonkedjor startade. WM-data kopplades in för det logistiska. Försvarets Materielverk höll i transporterna och Besiktning.org höll i dykplanerna.

FMV fick dock problem och ställde in. Han var återigen sjuk. Det blev alltså jag och Lelle som for upp till Sala denna underbara dag. Vi skulle dyka med Mattias men se på sjutton. Han ställde in han också. Det var något med att han skulle laga till havregrynsgröt åt någon vill jag minnas.

Vi kom först och fick nöjet att träffa folk som skulle på svensexa på höghöjdsbanan som ligger bredvid vår hiss. När dom kom en och en och frågade var höghöjdsbanan låg skickade vi dom hela tiden åt olika håll. Jag undrar hur den svensexan blev.

Jag tror jag blir tokig! Det jag just skrev har försvunnit.
Här, ta stödorden och koka ihop en egen jävla logg av mina stödord:
Fotade i gången
Släpa hacka
Fätspade
L1
Dålig trim
Svårt att simma med korp
Kom ner sent
L jobbade. Jag observerade. Skulle skriva wetn. Trassel. Låg nära linan.
Kallt i christinasjön
Drog över tidsmässigt rätt rejält