Namn: Lösen:

Dyk nr: 357, Harburg


DYKARE :
PARKAMRAT :
Renato & Selbing  
DATUM :
2008-02-23
MAXDJUP :
30,5 meter
DYKTID :
37 minuter
VATTENTEMP :
2 grader
SIKT :
3 meter
VISAD :
565 ggr

Jag hade inte dykt i Sverige sen i början av december och faktiskt inte kännt något dyksug. Jag bokade in mig på denna tur för ganska länge sedan och i går kväll ångrade jag detta. Ville hellre änga mig åt annat.
Nåväl kan ju va bra att dyka lite då och då om detta nu skall vara en av de två hobbies som äter upp alla det mesta av pengar.
Anlände till Gåshaga och en båt full med okända ansikten. Efter en stund dök Selbing upp och strax därefter även Viktor och Johan.Båten är lastad och Niklas kör genomgång. Lite småsnack med nya bekantskaper och en underbar sol som lyser av all sin kraft gör att det bekanta dyksuget börjar ta över min kropp.
Vi delar in oss i par. Jag och Renato har båda EANx 21 i våra bakpaket och saknar buddies så vi teamar upp för att snart bli joinade av Selbing.
Renato skall filma och vi gör en upp dykplan som vi i stort håller oss till.
Själva dyket var soft, inte så mycket att orda om förutom att S tummade dyket när vi var nere vid propellern eftersom han började må illa. Det var faktiskt efter dykplan. Efter detta trevliga dyk la jag mig att sola i fören medan de sista teamen dök. Somnade och det var riktigt skönt.

Bakgas EANx 21
80 cf 32