Namn: Lösen:

Dyk nr: 251, Digerhuvud, Skrevan


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2008-07-10
MAXDJUP :
20,4 meter
DYKTID :
43 minuter
VATTENTEMP :
10 grader
SIKT :
10 meter
VISAD :
347 ggr

Tjappe och Johan skulle lägga lina och göra snygga skills och jag då.... lilla jag.... fick bara följa med och vara bihang. Typ 3:e hjulet under vespan eller nåt.

Kisarna höll på och joxade med allt möjligt och förlängde linor hit och dit och bytte reggar med varandra och var riktigt stajlish. Jag gjorde en liten utfärd bakom en sten för jag tyckte att jag såg ett litet liv och så vipps var dom borta (vi var ju i sursikten och drillade så det kanske inte var så konstigt).

Trevligt ändå och glada gossar och snygga övningar och bra trim men jag fick inte stajla själv genom att hänga upp och ner som jag var så sugen på.

Johan fick ut den gotländska fettummen ur ändalykten och högg hårt i mina JetFins genom att snåltarmen pep till och gav ett hårt hållet bud på 600:- för fenorna. Hårt jidder á la plattan i Stockholm med onda ögat och direkta personangrepp ledde fram till affärsuppgörelse på 800:- inkl fjädrar i toppklass. Känns som att rauken drog vinstlotten och båtflyktingen fick fara hem med nitlotten men vad gör man inte för att främja urbefolkningen i östersjöns dykparadis.

2 x 1 kg fot
Poseidon 2 x 6 x 300
180 -> 68
SAC 14,1

Parkamraters loggar:
Johan Karlsson - Gotland, Digerhuvud, Skrevan
Johan Karlsson - Gotland, Digerhuvud, Skrevan
John Aspendal - Diger skrevan
John Aspendal - Diger skrevan