Namn: Lösen:

Dyk nr: 56, Sv "Harm" Lillsved


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2008-08-16
MAXDJUP :
17,6 meter
DYKTID :
45 minuter
VATTENTEMP :
16 grader
SIKT :
3 meter
VISAD :
609 ggr

Plumsad i vid stenstranden och ytsimmade till badbryggan, ned till linan och ut mot vraket med Joel som 1:a, Pål som god 2:a och jag sist ( troligen eftersom jag kom sist dit, stackarna fick stå och vänta på mig). Sikten var stundtals dålig, stundtals obefintlig. Joel hadde förklarat vägen dit med att linan innan vraket går upp från botten, så när den började gå uppåt trodde jag vi hade simmat fel, inte F-N fans det något vrak där. Men plötsligt dyker hon upp, och då blir sikten som genom ett trollslag ganska så OK, upp mot 3 meter.
Joel visar vägen till toaletten ( han som fuskar med pissventil och allt...) Pål in tillsammans med honom, vad de gör där var dom tysta om när vi väl kommit i land igen Hmmm? Jag går in efter Pål, ganska häftigt att kunna prata på det djupet.
Tar en runda runt överbyggnaden, ner till propellern och tillbaka upp mot relingen. Lite letande för att hitta linan tillbaka, men det löste sig efter lite letande. In i dimman igen för att komma tillbaka till badbryggan. 1:a gången för mig på Harm och jag tyckte det var kanon. Flera gånger är att vänta.
Trevligt sällskap gjorde ju inte utflykten sämmre.

12*232. 180Bar ned, 20 upp.
Platta 2,2 Kg +3Kg på plattan, 3 Kg på bälte=8,2.
Ursuit dräkt.