Namn: Lösen:

Dyk nr: 44, Tyr - PADI Deep Diver, Kursdyk


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2008-09-20
MAXDJUP :
29,2 meter
DYKTID :
30 minuter
VATTENTEMP :
12 grader
SIKT :
6 meter
VISAD :
554 ggr

Dyk 4 Deep Diver Kurs

Andra dyket på Tyr för dagen efter en 1,15 timmer ytintervall på WHs båt. Genomgång och trevligt fika med stefan och andreas. Gick igenom hur det gick på dyket och vidare hur andra dyket skulle gå vilket var detta. Skulle vara mera som ett nöjesdyk vilket de också blev. något grundare. Vi rundade mest bygget 2 ggr och lyste in och kollade in alla grejer. Det var spännande och hit vill jag gärna komma fler ggr. Klart bra vrak.

Skulle vilja ta med kamera någon gång och ta lite bilder och kanske en liten film. Skulle vara coolt. Uppstigningen gick jättebra igen men fick dåligt med luft på slutet. Hade bara 5 bar när jag hade fyllt bcd:n på ytan...:( vilket var lite för lite. Det var inte bra. Inte var de bättre heller att per hade bara 0 bar kvar. Ajjabajja...men nödflaskan låg nära så de var lugnt. och andreas var ju också nära.

Menklart en helt ny känsla att göra båtdyk när man går DIREKT ner på vraket efter en lina, det är egentligen inte SÅÅÅ såvrt då som landdyken, då måste man ha mycket mera uppsikt och kolla på var man är först och främst.

Lite sämre andning än första dyket men helt klart ett kanondyk!