Namn: Lösen:

Dyk nr: 74, Harm


DYKARE :
PARKAMRAT :
Michel Bergqvist  
DATUM :
2009-01-27
MAXDJUP :
17 meter
DYKTID :
49 minuter
VATTENTEMP :
1,5 grader
SIKT :
5 meter
VISAD :
702 ggr

Ett dyk som kunde starta bättre. När vi simmat ut till bryggan så inser jag att min dräktgas flaska läcker som ett såll (kanske kan lära mig att parkontroll skall göras direkt när man gått i och inte när man ytsimmat 50 meter..). Jag stäcker av flaskan och simmar tillbaka, kränger av mig pakketet, lossar flaskan och springer tillbaka till bilen och hämtar skiftnyckel. Michel väntar tålmodigt kvar medan jag fixar den trilskande flaskan (av någon anledning var inte slangen fastskruvad i förstasteget).

Tillbaka igen och kränger på paketet...inser på pakrontrollen att jag trasslat ihopa longhouse och dräktslang....parkontroll är inte fel..;-)

Vi hade bestämt att Michel skulle ligga på min longhose hela vägen ut (för att han med sitt enkelpaket skulle få lite tid på vraket) men när jag skulle donera så krånglade jag till det men till slut var det fixat (åter igen..man borde träna oftare).
Hela vägen ut gick jätte bra och jag började att lugna ner mig från den stressfyllda starten när vi såg vraket. Vid vraket så bytte Michel tillbaka till sin egen gas vilket funkade hyffsat bra.

Jag körde sedan guidad tur för Michel runt hela vraket med alla dess sevärdheter...:-)

Ett trevligt dyk när vi väl kom till vraket men klantig start av mig...

Fredrik

Parkamraters loggar:
Michel Bergqvist - Lillsved, Värmdö Harm / Naantali