Namn: Lösen:

Dyk nr: 51, Harm


DYKARE :
PARKAMRAT :
Carlos  
DATUM :
2009-02-01
MAXDJUP :
19,2 meter
DYKTID :
27 minuter
VATTENTEMP :
1 grader
SIKT :
2,5 meter
VISAD :
840 ggr

Utfärd med A&D. Minusgrader i luften vilket gjorde att jag visste att jag skulle få ångra att jag gav mig ut och dök idag. Men ska man dyka så ska man ju dyka. Inte bara stå på land och fota alla dykare. Även om man nu har våthandskar och det är 1grad i vattnet.

Ytsimmade ut och frös hela vägen, höger handske hade släppt in vatten så jag var väl inte sådär jättepigg på ett långt dyk kan man säga. Följde linan från bojen ner till aktern och började först simma hemåt igen men Carlos ryckte lite i mig och fick mig på andra tankar. Simmade på som jag brukar och tittade på det som fanns att titta på i den sikt som var och hittade luftfickan. Kollade även lastutrymmet och simmade igenom till det andra utrymmet. Sen frös jag lite väl mycket om mina händer för att orka stanna kvar längre så det blev att följa linan till Galeasen och sedan vidare in till stranden.

Snackade lite skit med Robin som var där och grillade korv och det visade det sig att man träffar på Eric Thorén dessutom. Inte illa det må jag ju säga. Ihop med Robin så undrar man ju om dom någonsin kommer växa upp... :-p
Blev lite drygt 90 bilder tagna, även lite mer... ska vi säga 'stötande' bilder som förpassas till Fil 22 snarast möjligt.
Över lag en väldigt kul dag så länge man var nere på vraket och även efter man torkat och fått upp värmen i händerna igen.