Namn: Lösen:

Dyk nr: 12, Björkvik


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2009-08-09
MAXDJUP :
9,8 meter
DYKTID :
36 minuter
VATTENTEMP :
16 grader
SIKT :
3 meter
VISAD :
627 ggr

Födelsedagsdyk:)
Vi var ute på björkvik på klipporna. Efter vi hade parkerat bilen gick jocke tillbaka och jag på toan.
Vi lastade först ut allting innan. Då var det kanske 10-12 dykare. När jag kom från toan var det minst 25 helt plötsligt.
Vi skulle till vänster mot det förbjudna dykområdet. Gick fint i början,sen vart det nåt fel med jockes mask och han stannade till för att fixa. Jag visste inte om det och fortsatte. Hoppsan då tappade vi bort varann. Väntade en stund och gick upp sen. Såg honom guppa ett litet bit ifrån mig. När jag är på väg mot honom,håller han på att gå ner igen. Vet det f... varför. men jag hann upp honom.
Vi fortsatte vårat aventyr. Vi såg lite aborre och den ena var ganska interesserad av jocke haha.
Sen skulle vi tillbaka och jag kollade på kompassen och visade åt vilket håll vi skulle. han sa ok,så jag simma iväg. Då såg jocke en aborre och skulle visa mig,han vände sig om och jag var borta.
Upptäckte ganska snart att han är inte med och väntade. Viftade lite med min lampa och hoppades han skulle ser men nix.
Gick upp till 5m men blev så orolig att jag gick upp på en gång. Min dator skrek åt mig men jag struntade i det. Var ju bara på 8m. Men ,men jag skulle har gjort det. Vi hittade varann igen och jag var helt ut åt skogen. Hur kunde jag hammna där??
Vart ändå ett fint dyk. Blev lite illamående efter maten så vi åkye hem ganska snart. Vart nog bara trött. Nästa gång får vi vara lite mer uppmärksam på varann så vi slipper ytintervallen hehe

Parkamraters loggar:
Joakim Schwartz - Björkvik