Namn: Lösen:

Dyk nr: 153, Tyr


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2009-09-27
MAXDJUP :
31,7 meter
DYKTID :
41 minuter
VATTENTEMP :
8 grader
SIKT :
8 meter
VISAD :
509 ggr

EAN33, 2x12

Skitkul att få komma tillbaka hit dryga hundra dyk senare. Hon var alldeles nybojad vilket snabbade på dykning avsevärt. Stort tack till Tessi II och gänget - ni får fixa ett myntinkast på dunken. BC stod över så jag hoppade i med Jonas och Jocke istället. Hade massor av gas kvar från första dyket, så det var nog tiden som skulle ta slut före gasen. Så blev det också.

Vi pep iväg ner längs linan och samlade ihop oss lite i fören. Sen simmades det planlöst runt och det skulle prompt lysas in överallt. I aktern var det lite sämre sikt och Jonas var och kikade där själva leran tar vid. Vi simmade genom främre dörrarna i bygget och fortsatte lysa runt överallt.

Coolt att vingmuttrarna till fönsterutorna på bryggan fortfarande går att vrida på. Rostfritt knäcker! Efter en stund fick Jocke dåligt med gas och vi simmade fram och droppade honom vid uppstigningslinan. Vi fortsatte kika runt överallt och simmade igenom från BB till akter på bryggan. Jonas skulle självklart vara värst och klämde sig genom bakom stolen. Moget.

Mycket bra dyk och coolt vrak!

Parkamraters loggar:
Jonas Erikson - Tyr