Namn: Lösen:

Dyk nr: 307, Harm, Lillsved


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2009-11-20
MAXDJUP :
18 meter
DYKTID :
53 minuter
VATTENTEMP :
6 grader
SIKT :
5 meter
VISAD :
583 ggr

Årlig höstresa med den lilla gulliga Malinda till Vidinge.

Planen var att ta Harm på vägen ut och sen fick det bli nåt mer om andan föll på. Framme vid 11 märker vi att den inte är bojad så det uppstår en del diskussion och ekolodande och enslinjande för att komma på var hon ligger. Helt plötsligt gapar någon om bubblor i vattnet och så upptäcker vi att det redan är dykare i vattnet. Utan flagga (och det var ju även vi....). Deras bubblor gav oss dock en bra position så vi backade lite och la ankare för att sen söka med lina från kättingen och kompass.

Lite trassel och så fann vi linan och några siltmoln som ledde oss till Harm. Länge sen jag var där insåg jag och en mycket bättre sikt än vad jag någonsin haft. Vi kollade propeller och följde babords reling och gick fram till fören där vi kikade runt. Tillbaka och runt bygget, in i toan och sen hemåt.

Trevligt och en bra helg med glada gubbar. Och ett fantastiskt väder på lördagen med strålande sol och härlig värme.... och ett ofrivilligt dopp.. med plånbok, bilnyckel och mobil... men det är ju en helt annan story...

0 vikt
Faber 2 x 7 x 300
230 -> 80
SAC 16,9