Namn: Lösen:

Dyk nr: 320, Ingrid Horn


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2010-05-08
MAXDJUP :
31,7 meter
DYKTID :
45 minuter
VATTENTEMP :
1 grader
SIKT :
0,72 meter
VISAD :
613 ggr

Efter ett minst sagt segt förstadyk så var det då dags för Ingrid. Davids jungfruresa i henne....

Jakob var ju med så det blev mycket snack om fantastiska bilder och hans snygga skisser. Jag, Bill och David skulle dyka trippel och ordningen skulle vara Bill, Bob och sist David. Jag hade ju sämst ljus och en del problem så då skulle det bli bra säkerhet.

Plums och ner till c:a 10. Då lossnar min dräktslang och jag börjar fippla med att få dit den. Vips är killarna borta och jag hittar dom först nere vid Ingrid. Allmän förvirring. Runda runt ratten (Bill var ju med :-) och sen ner till rodret och proppen. Jag och Bill får för oss att penetrera under rodret med David (visar det sig sen) tror att det är en dörr och vill inte med. Så efter lite tid så upptäcker jag och Bill att David är borta. Sökning och åter ner till proppen och så finner vi varandra. Nu har det gått närmare 20 min utan större upplevelser (än trassel och dålig sikt) så Bill guidar en liten resa runt aktern men mer hinner vi inte med.

Bill får frysning på decoreggen när vi är påväg upp och möter lite folk påväg ner vid 17 m. Sen kör jag och David hela decoplanen fullt ut men Bill surar ur och tummar sig själv när vi har 5 min kvar. En sån kille. Tilläggas bör väl att jag hade datorn inställd på luft och decotiden tog slut 4 min innan vår plan. Så går det om man dyker tabell......

Kass sikt och struligt och förbannat kallt på decot. Inte en dykdag att minnas (förutom i lärande syfte).

3,3 + 3,9 V-vikt
Faber 2 x 12 x 200 + 7 l alu
150 -> 95 (Tx 28/13) + 80 bar (50%)
SAC 14,8

Parkamraters loggar:
David Andersson - Ingrid Horn - från Tessie
David Andersson - Mannes vrak - från Tessie