Namn: Lösen:

Dyk nr: 164, Sappemeer, Biskopsön


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2010-07-03
MAXDJUP :
22,6 meter
DYKTID :
58 minuter
VATTENTEMP :
8 grader
SIKT :
4 meter
VISAD :
420 ggr

Ett glatt sällskap om 4 pers: Victor, Perre, jag och Rick i hans båt begav oss ut till Sapp för lite dykning.

Ett riktigt vrak istället för landdyket vid brevik igår skulle bli roligt.
Var lite bös att komma i vattnet, o-rutinen regerar än men snart så ska jag bli snabbare. In med propluggen igen ner under ytan.

Jag dök med Perre och han hade med sin Silent Sub som vi hade riktigt kul med under dyket.

Skönt och fint i vattnet trots sikten var halvtaskig och riktigt heltaskig på styrbordssida. Vi dök över hela vraket, penetrerade mittgången både med och utan scooter några gånger. Tror sikten jag lämnade bakom mig hade mer att önska för Rick och Victor... sorry :-(

Så otroligt mysigt att göra vrakdyk igen med ordentliga vrak. Det var så grymt kul man njöt av vareviga sekund. Efter 45 minuter tyckte vi att det började räcka och Perres ena hand var lite bultande på grund av ny handledstätning.

Uppstigningen gick bra, retades med Perre och gjorde en slak jonline på 5 meters, inget uberplanerat dyk men hur kul som helst ändå.

Mer dyk att vänta - hoppas bara örat sköter sig och pluggen fungerar tillfredsställande.
Schysst fungerade logistik i kring dyket också. Vädret kunde man inte klaga heller.
Sikten si sådär men vad gör det när man kan dyka igen! Grymt att dyka med mina otroligt duktiga dykbuddies igen. Man ser dom har dykt på rätt bra sista året...!!

En positiv utrustninguppgrade: knottriga sublight-handskarna är så grymma! Blir lätt sådana istället för nordic blöt i framtiden.