Namn: Lösen:

Dyk nr: 172, Trassel ,Rindö


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2010-12-19
MAXDJUP :
8 meter
DYKTID :
34 minuter
VATTENTEMP :
0 grader
SIKT :
5 meter
VISAD :
758 ggr

Klicka för förstoring

Till album »

Började med att skotta sej fram till bilen i halv storm. När bilen var packad så agerade jag plog ut till rindö då vägen var igensnöad. Väl vid Trassel var det öppet vatten så vi slapp i alla fall såga upp isen.

Magnus och jag kittade på oss med ytorgen Peters hjälp. Väl i vattnet så gick jag ner och la mej på 4m djup och väntade på Magnus, men han kom aldrig då han hade lite problem med frysningar av bla första steget ( inte Poseidon ;) ) och inflatorn. Efter att Peter fyllt på med te-vatten så funkade i alla fall inflatorn men reggen friflödade så vi stängde den kranen och gick ner. Efter ett tag så släpte frysningen i reggen.

Väl nere på trassel så gick vi först efter styrbords sida fram till bygget sen genade vi över till barbords sida och gick ner till rodret där Magnus poserade. På väg tillbaka var jag nere i luckan på däck, var även nere en sväng i lastrummet. Blev ett bra dyk med hyfsade bilder( hade fel inställning på kameran) Väl vid bryggan så möttes vi av en snögubbe på bryggan, det var ytorgen Peter som efter att vi skyndsamt packat in prylarna bjöd på te och kaffe med lite tilltugg.

När vi åkte tillbaka mot färjan så var vägen helt igensnöad. Såg kul ut när snön från vägen kom farande över taket på Magnus bil ( jag låg bakom). Skönt att han hade traktorn ( volvon )med sej och plogade undan all snö.

Sammanfattningsvis: Ett kanondyk på trassel