Namn: Lösen:

Dyk nr: 175, Trassel ,Rindö


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-01-09
MAXDJUP :
8,4 meter
DYKTID :
43 minuter
VATTENTEMP :
0 grader
SIKT :
5 meter
VISAD :
703 ggr

Klicka för förstoring

Till album »

Jaha Trassel igen!

Vi hade planerat att mötas vid färjan kl10:28, men när jag vaknade kl nio såg jag att Jens ringt. Jag ringde jens som då redan stog vid färjan. Jens var tydligen lite ivrig då han inte dykt Trassel tidigare eller berodde det på att han skulle få dyka med eliten bland dykeliten???????? Efter att gnuggat ögonen och vaknat till så föreslog jag att Jens skulle backa tillbaka till Shell i Ålstäket så vi kunde mötas upp där och ta en fika. När även Peter dykt upp så satte vi kurs mot Rindö.

Väl vid Trassel så kunde man bara njuta av det soliga och sköna vädret. Vi började kitta upp utrustningen och även Mattias anslöt. Vi plaskade och tog den vanliga rundan: ett varv runt botten, ett varv runt relingen. Ssen började penetreringsfesten.....var bara tvungen att ta mej ner/ in i varje skrymsle och vrå (det blir så ibland) Inne i byssan så låg det lite fat uppe på en hylla m.m. Tog även ett varv ner i lastrummet (undrar vad det varit i faten som står där?).

Efter 30min så var vi klara med vraket och tog en sväng in under isen i viken. Nedanför klubbhuset så låg två plaststolar m.m Såg även lite abborre och simpa. Efter ca 40min så avbröt vi dyket då våran klene vän "gnällspiken" Jens frös om fingrarna och ville upp till snuttefilten. Väl uppe efter att packat ner utrustningen och bytt om så var det bara att konstatera att även detta varit ett skönt dyk....

Tack grabbar för en härlig dykdag......

Parkamraters loggar:
Jens Lind - M/S Trassel Rindö
Peter Brockman - M/S Trassel, Rindö, Sverige