Namn: Lösen:

Dyk nr: 151, HMS Eldaren, Huvudskär fyr och Gunnarstenarna fyr


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2010-09-25
MAXDJUP :
32,5 meter
DYKTID :
45 minuter
VATTENTEMP :
4 grader
SIKT :
15 meter
VISAD :
699 ggr

Anlände bommen vid Karlslunds marina och väntade en stund. Tyckte att det var konstigt att ingen annan dök upp så jag ringde MH som frågade var jag var och att dom redan höll på att lasta Tessi. Jag bad att de skulle skicka upp nå´n såm öppnade bommen....... - vilken bom fick jag till svar, och det visade sej att Tessi gick från Nynäs och inte Karlslund. Kan bara säga att det gick lite fortare än vad som är lagligt...... Sladdade in på parkeringen i Nynäs med en stark gummilukt trots att vägbanan varit blöt hela vägen.

Efter att packat båten och kastat loss så tvekade Niklas lit på om det skulle gå att dyka Eldaren då det var lite blåsigt därute. Vi röstade för att vi skulle göra ett försök. Det gick lite dyningar på vägen ut men ute vid vraket så mojnade det lite och solen tittade fram och gassade. Vi bestämde oss för att dyka och slängde på oss utrustningen.

Hade min nya kamera med mej så jag kommer inte ihåg riktigt hur vi dök eller var vi varit. Men en sak vet jag.....att vi var inne både här och där.....

Kanondyk med bra sikt....

Parkamraters loggar:
Peter Brockman - HMS Eldaren
Peter Brockman - HMS Eldaren