Namn: Lösen:

Dyk nr: 346, Largen


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-01-22
MAXDJUP :
3 meter
DYKTID :
15 minuter
VATTENTEMP :
1 grader
SIKT :
3 meter
VISAD :
595 ggr

Klicka för förstoring

Till album »

Under ytintervallet och korven så sa det PANG och LarsÅkes inflator exploderade så att splittret flög. Halcyon! Det hade vi ju läst ett inlägg om. Tokigt. Men så gick det en stund och så blev det ett ännu högre PANG och så exploderade långslangen vid andrasteget. Tokigt igen. Tydligen misstänker man en säkerhetsventil (!) i Poseidons förstasteg som hängt sig/frusit och därmed skapar ett för högt sekundärtryck. Låter inte så bra. Säkerhetsventil? Känns som att beslutet att sluta dyka Jetstream inte var fel.....

Bill ville i igen ("Bär ner mig till sjön...") och att LÅ skulle fota med vidvinkel och sagt och gjort så hängde även jag på (det var för kallt på ytan utan mössa.....).

Back up-reggen frös när jag hoppade i så den fick vi stänga och jag blev varse hur svårt det är att öppna vänster kran med mycket kläder och tumvantar i gummi. Superbökigt. Dags att träna krandrill tror jag.

Bill skrinnade, LÅ fotade och jag frös om huvudet utan ishuva. Kallt. Tänk när folk (t ex min svåger) dök isdyk i våtdräkt. Det var tider det. Och morske män. Men jag hittade en vacker och lekfull kräfta att fotografera så jag blev glad.

Trevlig dag med trevligt folk :-)


1 kg
Faber 2 x 7 x 300
70 -> 50 bar
SAC typ ??

Parkamraters loggar:
David Andersson - Largen