Namn: Lösen:

Dyk nr: 182, Svartfotsvraket, Stavsnäs ( Isdyk/Nattdyk )


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-03-04
MAXDJUP :
15,8 meter
DYKTID :
44 minuter
VATTENTEMP :
0 grader
SIKT :
8 meter
VISAD :
498 ggr

Klicka för förstoring

Till album »

Kom dit före MN som även plockade upp ytorgen PB på vägen. När dom kom fram var marshallen redan tänd och hålet uppsågat. Tog upp ett gammalt hål som jag personligen tycker låg lite långt ut på vraket (unge fär mitt på. Jag vill ha hålet framför vraket när jag kommer ner)....men ringen var redan gjord där så, okej.

Vi tog på oss grejorna (först fick ytorgen nåt värmande innanför västen) och traskade ut till hålet (blev en trekant idag, själv föredrar jag ett fyrkantigt hål). 21:07 gick jag ner med linan och fäste den vid vraket samt riggade en lampa där. MN kom ner och vi började vår runda.

Sikten var grym och ytorgen PB berättade sen att han sett vraket från ytan i våra lampors sken, och att han försökt ta kort på det från ytan. Annars var det gott om abborre och lake samt ett stimm med småfisk som glittrade i lampskenet.

MN hade lite problem med att tryckutgämna så han gav upp efter ca35 min, Det var så mysigt och jag frös ingenstans, så jag tog en sväng till (fastkrokad i linan) innan även jag gick upp till ytan.

Mysdyk, och imorgon kör vi igen........