Namn: Lösen:

Dyk nr: 184, Värdshusvraket, ST Essingen


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-03-23
MAXDJUP :
15,2 meter
DYKTID :
41 minuter
VATTENTEMP :
1 grader
SIKT :
2,5 meter
VISAD :
473 ggr

AW- Dyk

Började jättttte bra. Kom på precis när vi skulle hoppa i att jag glömt att låsa bilen. Försökte först att komma åt knappen genom dräkten, men det gick inte så jag öppnade kedjan och stack in handen och låste bilen. Stängde kedjan, trodde jag och hoppade i vattnet. Kände direkt att det blev lite svalt i dräkten så upp snabt som ........ Efter att ha fått igen kedjan så kunde jag konstatera att jag var blöt från knäna och upp strax under bröstet, men tapper som man är så tog vi kurs mot vraket.

Det blev en vinglig färd efter linan då det var extremt strömt för att vara här, linan vibbrerade i strömmen. Väl ute på vraket så började vi att gå akterut. Såg lite småfisk på vägen innan vi fortsatte ner i under däck. Redan efter 20 minuter så började det att bränna i skinnet på magen och låren men när det kändes som den lille riddaren höll på att brännas på bål så insåg jag att det var dags att ge upp.

Tecknade till MH att jag var frussen och ville gå tillbaka. Sagt och gjort, vi vände om och följde linan tillbaka in till stranden ( man låg i 45 graders vinkel mot linan tack vare strömmen). Upp och bytte snabt om innan jag packlade utrustningen.

Brrr, lillen var ganska frussen även när vi kom hem så det fick bli en varm och skön dusch.

Tack grabbar för idag........första gången som jag börjat frysa före er ;)

Parkamraters loggar:
Marcus Reyier - Sv "Värdshusvraket" Essingen