Namn: Lösen:

Dyk nr: 185, Harm, Lillsved


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-03-27
MAXDJUP :
17 meter
DYKTID :
76 minuter
VATTENTEMP :
0 grader
SIKT :
6 meter
VISAD :
916 ggr

Klicka för förstoring

Till album »

Först Harmdyket efter islossningen....

Vi mötte upp vid Lillsved i strålande väder. Det var som bäddat för ett kanondyk, och kameran var med. Så vi slängde på oss utrustningen och hoppade i *plums* ( -1 i ytvattnet) - PB kommer du? - Ska bara.......... Kom ut till vraket och sikten var magnefik och jag började direkt fota. Simmade vidare med kameran i högsta hugg och tänkte för första gången prova att filma lite.

Kom filmandes efter styrbords reling mot "backen" och tänkte att jag fortsätter igenom medans jag filmar. Snyggt, stadigt så svävar jag fram och in i hålet (som blivit lite mindre sen jag var här sisst) och där tog det stopp. Försökte byngla mej loss och vidare in utan att skaka på kameran.....det gick inte. PB fick sej ett gott skratt då mästarens mästare lyckades silta upp lite *urk* Stängde av kameran och simmade vidare igenom "backen"

Nu var man uppvärmd så vi fortsatte bort till "The Magic Hole" där jag trängde mej ner. Fick ett bra kort på kylskåpet trots att jag höll i lampan själv. I vanliga fall så brukar alltid sikten vara bäst inne i harm, men idag var det en dimma av slöjmoln där nere så jag vände om och tog mej ut. PB som inte har lika mycket "pondus" som vi andra och dessutom dök som oss män utan sin värmeväst hade börjat frysa så vi gick åter mot land.

Låg där en stund på ca fem meters djup och lekte med kameran, fick ett coolt kort på en simpa som MH jagat fatt på......

Synd för er andra i SWE som inte var med, HUGE MISTAKE!!!

Parkamraters loggar:
Peter Brockman - M/S Harm