Namn: Lösen:

Dyk nr: 288, Stockholm, Harm (Lillsved)


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-06-11
MAXDJUP :
25,9 meter
DYKTID :
74 minuter
VATTENTEMP :
4 grader
SIKT :
5 meter
VISAD :
445 ggr

Hepp!

Dyk # 12 på/vid/kring Harm om jag räknar rätt.
En kombo familjeutflykt och grabbträff med dykfarbröderna samt #2 och #3.

Parkering fanns (ego + tjejerna kom sist men farbröderna hade slurpat i sig glass på kafét och därmed definierat sig som gäster på fikets parkering :-)

Gasande sol dagen till ära. För tre månader sedan var det absolut noll grader i vattnet men hade nu segat upp sig till behagliga fyra grader på djupet (fjorton i ytan) så det fanns ju inga speciellt begränsande faktorer.

Aldrig någonsin gjort ett mera avslappnat fluffdyk på Harm. MM hade bemödat sig om att ta med rulle för att rycka ut en bit mot djupet från fören, plupp ner över kanten och iväg... en liten bit innan hann visst tröttnade på det.

Tiden var knappa timmen när vi så småningom gav upp (övriga kamrater hade vi inte sett röken av), fluffade hem via linan och nästan framme när MN gestikulerade att MM inte riktigt var med oss längre. Vi hovrade och lyste uppåt en stund innan vi själva tummade och gled sakta upp till ytan. Hm, ingen kamrat där men efter lite sakta simmande hemåt så pluppade ett huvud upp vid stranden, slutet gott allt gott.

Efter sedvanlig alien-vandring i full mundering förbi fiket kläddes det om för transport mot närmaste hemma-hos-grillning.
En bra dag helt enkelt. Tack för ölen Andreas.

Parkamraters loggar:
Max Nilsson - "Harm", Lillsved, Stockholm