Namn: Lösen:

Dyk nr: 343, Husbygropen, Munsö, Ekerö


DYKARE :
PARKAMRAT :
DATUM :
2011-07-02
MAXDJUP :
10,4 meter
DYKTID :
56 minuter
VATTENTEMP :
10 grader
SIKT :
3 meter
VISAD :
594 ggr

Efter GG och avfärd för MN med familj (som skulle till andra sidan och bada/fika) så kom MH och CM på att det nog var lite bråttom. De skule hämta upp sina egna vrak vid Stadsgårdskajen halv fyra - så helt plötsligt blev det en rackarns fart.

Ner i vattnet och en tur åt andra hållet den här gången. Ganska direkt nere i vattnet märker MR att hans dräktslang inte är ansluten så jag hjälper honom med den och sedan iväg. Ganska snart försvann DP igen men MH, CM, MR och jag höll ihop. Inte så mycket att se den här gången heler. CM och MR fotade och vi hittade lite trädstammar och någon bildörr! Efter en stund vände vi om och fick med oss alla. Nåja, nästan alla...

Jag hade tecknat åt MR att vi vänder om och fått ett OK-tecken tillbaka, men sedan var han väck (senare visade det sig att OK-tecknet var ett "jag-ska-fota-tecken"). Efter ca 50 minuter är vi tillbaka där vi började och jag iakttog MH när han sköt sin SMB och swedan smög vi upp. Möttes av regn och åska och en sååå söt DP under sitt paraply. MR hade också gått upp och höll på att lasta i bilen.

Dykdagen tog med återpackning slut och det var dags att åka hem.

Trevlig dag, trevlig samling men bara OK dyk (det finns banne mig mer att se i Björkvik...)


EAN32
CNS 10% TOT 25%
Gen.djup: 7,5 m
Temp: 10 C
Sikt: ca 3-5 m
Dräkt: TORRDRÄKT
Bly: 2 kg
140 BAR -> 85 BAR (2 x 12l, 232BAR)
SAC: 13,1 l/min

Parkamraters loggar:
Dennis Persson - Husbygropen, Ekerö
Dennis Persson - Husbygropen, Ekerö